Thaise massage behandelingen

Deze vorm van massage wordt ook wel Drukpunt Massage genoemd welke revitaliseert en verfrissend werkt. Ervaar een diepe ontspanning en laat de vermoeidheid en stress uit je spieren van drukpunt massage worden via duimen en handpalmen gestimuleerd en laten geblokkeerde energie terug stromen. Stijve gewrichten en spieren worden lost behandel. Deze behandeling is bijzonder geschikt voor klachten als vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding.

Traditionele Thaise Massage

Bij de traditionele Thaise massage draagt u gemakkelijk zittende Thaise kleding die wij verstrekken, er wordt geen olie bij deze massage gebruikt. De Thaise massage is vrij stevig. Door de combinatie van rustige bewegingen en acupressuur…

Traditionele Thaise Massage

Thaise sportmassage

Sportmassage

De meeste mensen bereiken hun (sportieve) doelen niet. Ze herstellen na hun inspanningen niet snel genoeg om de volgende dag weer te presteren. Met Wilai Sportmassage herstel je sneller zodat je meer presteert in minder tijd.

Deze sportmassage is een natuurlijke manier om van pijnklachten af te komen. En een gezond en sportief alternatief voor pillen, naalden en scalpels!

Relaxmassage

De relaxmassage vermindert vermoeidheid, helpt u ontspannen en bouwt uw energie weer op. Meestal gaat het hier om een zachtere massage, maar als klant kunt u hierin ook zeker uw voorkeur aangeven. De duur verschilt. Onze masseurs en masseuses helpen u graag met een volledige ontspanning.

Thaise Oliemassage

Thaise Voetreflexmassage

Voetmassage

Deze massage ondersteunt de natuurlijke processen in het lichaam waardoor klachten kunnen verminderen of zelfs verdwijnen. Voetreflexzonetherapie brengt levensprocessen, die zich hebben vastgezet weer in beweging. Deze massage heeft een rustgevende, therapeutische werking. Zo komen uw lichaam en geest weer in balans.

Thai Yoga

Thaise Yoga Massage is een eeuwenoude massagevorm die gebaseerd is op traditionele Thaise geneeswijze, gecombineerd met invloeden uit de Indiase Yoga en de Chinese acupressuur. De behandeling bestaat uit een dynamische, ritmisch uitgevoerde massage, waarbij met handen en voeten druk wordt uitgeoefend op de energiebanen van het lichaam. Deze complete lichaamsmassage wordt gecombineerd met diepgaande strekkingen, ontleend uit yoga.

Yoga Thai

Thaise Combi Massage

Combina Massage

Wij hebben veel meer verschillende behandelingen dan alleen een traditionele massage. Behandelingen die u wellicht nog nooit heeft ondergaan. Wij vinden het belangrijk dat wij u kunnen laten beleven wat deze behandelingen met u doen. Daarom introduceren wij nu verschillende combina deals, deze deals bestaan uit verschillende behandelingen die elkaar ondersteunen en versterker. Neem de proef op de som en boek eens zo’n combina deal en ontdek wat het met u doet!

Top

Hot stone massage

Bij een hot stone massage zult u gemasseerd worden met verwarmde basalt stenen en olie. Het gebruik van hot stones zorgt ervoor dat de warmte diep doordringt in de spieren, dit verlicht de spanningen in de spieren en geeft naderhand extra energie.

Voor de massage worden speciale afgeronde basaltstenen gebruikt die worden verwarmd tot zo’n 45 graden Celsius. Basalt is een vulkanisch gesteente dat door zijn hoge dichtheid is staat is warmte lang vast te houden. Dit zorgt ervoor dat tijdens oplegging de warmte lang de tijd heeft om door te dringen tot de onderliggende spieren.

Tijdens het opleggen van de stenen zult u met olie gemasseerd worden om optimale ontspanning van uw lichaam te bevorderen.

Hot stone massage

Top
error: Content is protected !!